Demo's

Wij worden regelmatig gevraagd voor uiteenlopende zaken, bijvoorbeeld voor televisie. Onze Epagneul Papillon Bliksem is te zien in de reclamespot van Peijnenburg koffieleutjes. Bliksem loopt dan op haar achterpootjes mee met een mevrouw. Dit is geen trucage, maar gewoon pure training. Ook het andere hondje uit de reclamespot is getraind door ons. Maar ook voor het opleiden van honden voor in het circus is onze hondenschool bij betrokken. Ook verzorgen wij diverse demo’s en workshops van beginners  tot ervaren wedstrijdlopers door het hele land.Tevens verzorgen wij de opleiding voor Dog Dance instructeur.
 
Kortom alles wat met honden en hondentraining te maken heeft is voor ons een grote uitdaging. En bent u bij ons aan het goede adres.
Ook het verzorgen van gehele dag voor u en uw rasvereniging of voor bijvoorbeeld een kennelterugkomdag voor u als fokker, kunt u ook heel goed bij ons terecht.
Wij verzorgen complete dagen met diverse sporten op u verzoek.
Voor vragen over de demo’s of het verzorgen van workshop dagen kunt u bellen of mailen naar: Marina Krom tel: 06-16666187 of mailen naar: marinakrom@outlook.nl